Снимка ИнстаграмНападнаха с критики родна моделка. Гери Дончева си навлече негативни

...
Снимка ИнстаграмНападнаха с критики родна моделка. Гери Дончева си навлече негативни
Коментари Харесай

Нападнаха Гери Дончева защо се ваксинирала първа за Ковид

Снимка Инстаграм

Нападнаха с критики родна моделка. Гери Дончева си навлече отрицателни мнения, откакто стана една от първите българи с ваксина против COVID-19. Бившата телевизионна водеща и модел сама се похвали, като качи видео в Instagram, на което ѝ слагат имунизацията на Pfizer, пише 

Ядосани консуматори означиха, че тя не е доктор, нито работи на първа линия, по тази причина е трябвало да изчака, сходно на доста други хора.

Причината тя да е измежду първите българи с ваксина против ковид е, че сега Гери работи като ПР на столична частна болница.

" Официално съм имунизирана! Работата в болничното заведение ми даде опцията да съм измежду първите, които имат допир с чудотворната течност и се веселя, че мога да дам образец с действието си на всички тези, които изпитват страхове, имат подозрения за тайни теории и имат неустановеност ", отбрани се Дончева в обществената мрежа.



Тя показа и по какъв начин се усеща: " Състоянието ми с нищо не се е трансформирало - усещам се както във всеки различен ден - обикновено и здрава. Вторият стадий на имунизирането ще се случи след тъкмо 21 дни от в този момент и ще кача осведомителен пост, а дотогава ще ви държа в течение в случай че се проявят някакви странични резултати или телесно неразположение да вземем за пример ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР